Biztonsági szervízcsomag

A Biztonsági szervízcsomag célja, hogy megvédje a számítógépet és annak a felhasználó által tárolt adatokat a különböző online fenyegetésektől és vírusoktól. Ez a csomag különösen fontos azoknak az ügyfeleknek, akik fontosnak tartják az adatvédelmet és az online biztonságot.

  1. Teljes vírusírtás és kártevő-ellenőrzés: Ez magában foglalja a számítógépen található összes fájl és alkalmazás átvizsgálását annak érdekében, hogy azonosítsa és eltávolítsa a vírusokat, kártevőket és más rosszindulatú szoftvereket.
  2. Frissítések telepítése: Az összes elérhető rendszer- és biztonsági frissítés telepítése biztosítja, hogy a számítógép a legfrissebb védelmi intézkedésekkel rendelkezzen a legújabb online fenyegetések ellen.
  3. Antivírus program telepítése és konfigurálása: Az antivírus program telepítése és megfelelő beállítása alapvető fontosságú a számítógép védelmében. A biztonsági szervízcsomag részeként az antivírus program telepítése és konfigurálása a legújabb adatbázisokkal és beállításokkal történik annak érdekében, hogy hatékonyan felismerje és blokkolja a veszélyes szoftvereket.
  4. Állapotjelentés és tanácsadás: Az ügyfél tájékoztatása az észlelt fenyegetésekről és az ajánlott intézkedésekről kulcsfontosságú a biztonságos működés érdekében. A biztonsági szervízcsomag részeként általában állapotjelentés készül az észlelt problémákról és ajánlásokat tesznek a további védelem érdekében.

A Biztonsági szervízcsomag célja, hogy a számítógép és a rajta tárolt adatok biztonságát garantálja a potenciálisan veszélyes online környezetben. Fontos az ügyfelekkel való konzultáció és az egyéni igények figyelembevétele annak érdekében, hogy a biztonsági intézkedések megfelelően illeszkedjenek az ő szükségleteikhez és felhasználói szokásaikhoz.

A biztonsági szervízcsomag ára: 8.000Ft