Oktatási csomag

A Személyre szabott oktatási és támogatási csomag célja, hogy az ügyfeleknek segítséget nyújtson a számítógépük és az operációs rendszerük hatékonyabb használatában, valamint technikai támogatást biztosítson az esetleges problémák megoldásához. Ez a csomag különösen ajánlott azoknak az ügyfeleknek, akik szeretnének jobban megérteni a számítógépük működését, vagy akiknek segítségre van szükségük a technikai problémák megoldásához.

  1. Személyre szabott oktatás és képzés: Az ügyfél igényeihez és szintjéhez igazított oktatási és képzési program biztosítása az operációs rendszer és az alkalmazások hatékonyabb használatához. Ez lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy jobban kihasználják a számítógépüket és a rendelkezésre álló szoftvereket.
  2. Rendszerkarbantartási rutinok tanítása: Az ügyfélnek tanított rendszerkarbantartási rutinok segítenek abban, hogy megőrizzék a számítógép optimális állapotát és teljesítményét. Ez magában foglalhatja a rendszer tisztítást, a fájlok rendszerezését.
  3. Személyre szabott tippek és trükkök: Az ügyfeleknek személyre szabott tippeket és trükköket kaphatnak a számítógép hatékonyabb használatához és a mindennapi feladatok egyszerűsítéséhez. Ez magában foglalhatja az alkalmazások gyorsbillentyűit, a beállítási lehetőségek optimalizálását és más hasznos tanácsokat.

A Személyre szabott oktatási és támogatási csomag célja, hogy az ügyfeleknek teljes körű segítséget nyújtson a számítógépükkel kapcsolatos kérdésekben és problémákban. Fontos az ügyfelekkel való együttműködés és az egyéni igények és készségszint figyelembevétele annak érdekében, hogy a szolgáltatások maximálisan megfeleljenek az ügyfél igényeinek és elvárásainak.

Az oktatási csomag ára: 15.000Ft