Teljesítmény optimalizáló szervízcsomag

A Teljesítmény optimalizáló szervízcsomag célja, hogy javítsa és maximalizálja a számítógép teljesítményét, ezáltal gyorsabb és hatékonyabb működést biztosítva. Ez a csomag különösen ajánlott olyan ügyfelek számára, akik észlelik, hogy számítógépük lassabban működik, vagy akiknek szükségük van a rendszerük hatékonyabbá tételére. Az alábbiakat tartalmazza a csomagunk

  1. Biztonsági mentés: Az ügyfél adatairól amennyiben kéri teljes biztonsági mentés készül mielőtt újra telepítenénk a számítógépét vagy laptopját. (Maximum 1000GB)
  2. Operációs rendszer telepítése és beállítása: Az operációs rendszer telepítése és beállítása az alapvető lépés, amelyet az optimalizációs folyamat elején el kell végezni. Az operációs rendszer újratelepítése lehetővé teszi a rendszer „tiszta” állapotba állítását, minimalizálva a felesleges fájlokat és alkalmazásokat.
  3. Illesztőprogramok telepítése: Az összes szükséges illesztőprogram telepítése biztosítja, hogy a hardvereszközök optimálisan működjenek a számítógépen, ami hozzájárul a teljesítmény javulásához.
  4. Alkalmazások telepítése és optimalizálása: A csomag tartalmazhat legfeljebb 5 alkalmazás telepítését az ügyfél igényei szerint. Ezek lehetnek olyan alkalmazások, amelyek segítik az ügyfél munkáját vagy szórakozását, és amelyek hozzájárulnak a számítógép teljesítményének javításához.
  5. Rendszerbeállítások finomhangolása: Ez magában foglalhatja a rendszerindítási elemzést és a felesleges alkalmazások kikapcsolását az indulási folyamat felgyorsítása érdekében. Ezenkívül a rendszerbeállítások finomhangolásának a célja a rendszer erőforrásainak hatékonyabb kihasználása és a szükségtelen háttértevékenységek minimalizálása.
  6. Teljesítménytesztek és ellenőrzések: A csomag része teljesítménytesztek futtatása a számítógépen annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az optimalizáció eredményeként valóban javult a rendszer teljesítménye.

A Teljesítmény optimalizáló szervízcsomag célja, hogy a számítógép teljesítményét maximalizálja, így gyorsabbá és hatékonyabbá téve a mindennapi feladatokat és tevékenységeket. Fontos az ügyfelekkel való konzultáció és az egyéni igények figyelembevétele annak érdekében, hogy a szolgáltatásokat a legjobban az ő szükségleteikre szabják.

A teljesítmény optimalizáló szervízcsomagk ára: 15.000Ft